Höstlovsläger, Djur 7-10 år, Hågelby 4H - (År 2023)

Kom med på ett mysigt djurläger! Här får du som deltagare vara med och ta hand om stallet, lära dig mer om våra djur, leka, gosa med djuren och ha kul. Missa inte det!

Vi arbetar aktivt med de 4 H:na. Huvud för kunskap – vi lär oss om gårdens alla djur och hur vi tar hand om dem. Hjärta för medkänsla – vi samarbetar och pratar om att vara snälla mot varandra och djuren omkring oss. Hand för praktisk färdighet – vi tar tillsammans hand om gården och får lära oss genom att göra. Hälsa – vi är ute i frisk luft, tar hand om oss själva och äter god mellis.

Djurskötarläger för dig 8-12 år
Kostnad: 1500 kr
Dagar: måndag 30 oktober – fredag 3 november
Tider: Måndag-torsdag kl. 9.00-16.00, fredag kl. 9.00-14. 00.
Ålder gäller från fyllda år innan eller under lägret.

Djurinriktning är för dig 7-10 år, det är vårt vanliga läger vi erbjuder alla lov. Vi fokuserar extra mycket på gårdens djur. Vi tar hand om stallet och lär oss mer om dem. Vi klappar på hästar, tar en promenad med fåren och provar på att ha en höna i knät. 4H-läger med djurinriktning har flera grupper, vi delar in grupper efter ålder.

Välkommen på läger!

------------------------

Observera att anmälan ska göras i barnets namn och personnummer. Får ni en faktura efter anmälan har barnet fått plats på lägret. På fakturan hittar ni även lägerbekräftelsen med mer information gällande lägret. Om barnet redan har ett konto går anmälan enklare om ni först loggar in och sedan anmäler.
Välkommen på läger på Hågelby 4H.

Observera att anmälan är bindande och sista betalningsdag är 30 dagar efter bokningsdatum. Avbokning som sker senare än 24h efter bokning debiteras en anmälningsavgift om 250 kr. Avbokning som sker senare än 3 dagar efter bokningsdatum debiteras med full avgift (återfår endast mot läkarintyg). Avbokning sker via mailtill hagelby@4h.se.

  • Datum: 30 Oct 2023 - 03 Nov 2023
  • Tid: Kl. 9-16
  • Plats: Hågelby 4H
  • Deltagare: 7-10 år
  • Arrangör: Hågelby 4H
Pris: Från 1500 SEK, se pris vid anmälan
Medlemskap krävs, medlemskapsfaktura skapas vid anmälan automatiskt för icke medlemmar.
Anmälningstiden har gått ut.
Det går inte längre att anmäla sig till detta evenemang.

Upptäck andra evenemang