Mini-4H 3-5 år, fredagar, Hågelby 4H

Välkommen på Mini-4H – vår djurskötarkurs för yngre barn!

Ålder: 3-5 år, åldersgränsen gäller från fyllda år eller fyller under kursens gång.
Veckodag: fredag kl. 15.45-16.45
Kursstart: 5 tillfällen med start v. 10.
Kostnad: 500 kr

Det går jättebra att hoppa in under terminen, hör av er via mail till oss innan ni betalar er faktura så justerar vi summan på den. Ni betalar alltså inte för redan passerade tillfällen.

På Mini-4H hälsar vi på alla gårdens djur för att lära oss mer om dem. Vi undersöker, luktar, känner och kommer djuren riktigt nära. Bland annat gör vi i ordning i stallet, går på promenad med fåren, testar att ha en höna i knät och borstar hästar. Vi får även naturligt med saker så som foderlära, måttenheter, kunskap om alla djuren i familjen och deras liv på gården. Vi pratar mycket om respekt och empati för både djuren och våra kompisar i gruppen. Genom djuren kan vi lära oss mycket även om oss själva - vi blir modiga, självständiga och starka genom umgänget med djuren!

Det går bra att gå samma kurs flera gången - vi anpassar innehållet efter deltagarna och bygger på vad de tidigare kan. Vi har flera grupper varje termin.

Du som förälder är varmt välkommen att sitta i vårt klubbhus medans ditt barn är på kurs. Det finns även tillgång till internet om du vill kunna jobba samtidigt.

Observera att anmälan ska göras i barnets namn och personnummer. Får ni en faktura efter anmälan har barnet fått plats på kursen. På fakturan hittar ni även bekräftelsen med mer information gällande kursen. Om barnet redan har ett konto går anmälan enklare om ni först loggar in och sedan anmäler.

  • Datum: 08 Mar 2024 - 12 Apr 2024
  • Tid: kl. 15.45-16.45
  • Plats: Hågelby 4H, Hågelbyparken
  • Deltagare: 3-5 år
  • Arrangör: Hågelby 4H
Pris: Från 500 SEK, se pris vid anmälan
Medlemskap krävs, medlemskapsfaktura skapas vid anmälan automatiskt för icke medlemmar.