Sommarlov v. 24 Skaparläger 9-13 år, Hågelby 4H

Kom med på ett kreativt skaparläger med tema djur! Här får du som deltagare vara med utveckla din kreativa sida genom pyssel och hantverk. Allt vi skapar går i tema djur. Vi kommer även att hälsa på gårdens djur. Missa inte det!

Vi arbetar aktivt med de 4 H:na. Huvud för kunskap – vi lär oss om gårdens alla djur och hur vi tar hand om dem. Hjärta för medkänsla – vi samarbetar och pratar om att vara snälla mot varandra och djuren omkring oss. Hand för praktisk färdighet – vi skapar och får lära oss genom att göra. Hälsa – vi är ute i frisk luft, tar hand om oss själva och äter god mellis.

Skaparläger med tema djur för dig 9-13 år
Kostnad: 650 kr
Vecka: 24
Tider: Torsdag-fredag kl. 9.00-16.00
Ålder gäller från fyllda år innan eller under lägret.

Skaparläger med tema djur är för dig som är 9-13 år gammal och gillar att pyssla. Vi kommer att testa på olika hantverk och göra olika pyssel. Vi kommer också att hälsa på gårdens djur.

Välkommen på läger!

Observera att anmälan ska göras i barnets namn och personnummer. Får ni en faktura efter anmälan har barnet fått plats på lägret. På fakturan hittar ni även lägerbekräftelsen med mer information gällande lägret. Om barnet redan har ett konto går anmälan enklare om ni först loggar in och sedan anmäler.

Anmälan är bindande, se faktura för villkor.

Är lägret fullt? Ställ er då i kö så finns ändå en chans att barnet kan få plats på lägret

  • Datum: 13 Jun 2024 - 14 Jun 2024
  • Tid: kl. 9-16
  • Plats: Hågelby 4H, Hågelbyparken
  • Deltagare: 8-13 år
  • Arrangör: Hågelby 4H
Pris: Från 650 SEK, se pris vid anmälan
Medlemskap krävs, medlemskapsfaktura skapas vid anmälan automatiskt för icke medlemmar.