Sommarlov v. 25 Häst, 9-12 år, Hågelby 4H

Kom med på ett mysigt hästläger! Här får du som deltagare vara med och ta gårdens hästar och lära dig mer om dem. Vi hälsar även på och är med gårdens andra djur. Missa inte det!

4H-läger inriktning Häst är för dig 9-12 år
Kostnad: 1500 kr
Vecka: 25
Tider: Måndag-onsdag kl. 9.00-15.00, torsdag kl. 9.00-14. 00.
Ålder gäller från fyllda år innan eller under lägret.

Hästinriktning är för dig 9-12 år och älskar hästar. Vi lär oss mer om olika hästraser, hästens färger, olika sjukdomar och hur en tar hand om en häst. Vi sköter om hästen, borstar, tränar på att tränsa och göra en säkerhetsknut och tar hand om hästens utrustning. Vi går på hästpromenad och provar på att tömköra. Ungefär halva dagen ägnar vi åt hästarna och halva dagen åt gårdens andra djur.

Vi arbetar aktivt med de 4 H:na. Huvud för kunskap – vi lär oss om gårdens alla djur och hur vi tar hand om dem. Hjärta för medkänsla – vi samarbetar och pratar om att vara snälla mot varandra och djuren omkring oss. Hand för praktisk färdighet – vi tar tillsammans hand om gården och får lära oss genom att göra. Hälsa – vi är ute i frisk luft, tar hand om oss själva och äter god mellis.
Välkommen på läger!

Observera att anmälan ska göras i barnets namn och personnummer. Får ni en faktura efter anmälan har barnet fått plats på lägret. På fakturan hittar ni även lägerbekräftelsen med mer information gällande lägret. Om barnet redan har ett konto går anmälan enklare om ni först loggar in och sedan anmäler.

Anmälan är bindande, se faktura för villkor.

Är lägret fullt? Ställ er då i kö så finns ändå en chans att barnet kan få plats på lägret

  • Datum: 17 Jun 2024 - 20 Jun 2024
  • Tid: kl. 9-15 (må-ons) och kl. 9-14 (to)
  • Plats: Hågelby 4H, Hågelbyparken
  • Deltagare: 9-12 år
  • Arrangör: Hågelby 4H
Pris: Från 1500 SEK, se pris vid anmälan
Medlemskap krävs, medlemskapsfaktura skapas vid anmälan automatiskt för icke medlemmar.