Sommarlov v. 27 Djurvårdare 11-14 år, Hågelby 4H

Kom med på ett läger med extra fokus på djurskötsel! Här får du som deltagare lära dig extra mycket om gårdens djur och hur vi tar hand om dessa. Om du funderar på att gå djurinriktning i gymnasiet är detta ett toppentillfälle att testa på hur det kan vara. Missa inte det!

Vi arbetar aktivt med de 4 H:na. Huvud för kunskap – vi lär oss om gårdens alla djur och hur vi tar hand om dem. Hjärta för medkänsla – vi samarbetar och pratar om att vara snälla mot varandra och djuren omkring oss. Hand för praktisk färdighet – vi tar tillsammans hand om gården och får lära oss genom att göra. Hälsa – vi är ute i frisk luft, tar hand om oss själva och äter god mellis.

Djurskötarläger för dig 11-14 år
Kostnad: 600 kr
Vecka: 27
Tider: Torsdag kl. 9.00-16.00, fredag kl. 9.00-14. 00.
Ålder gäller från fyllda år innan eller under lägret.

Inrikting djurvårdare är för dig 11-14 år som vill lära dig extra om djurskötsel. Vi fokuserar på vad djuren behöver för att må extra bra och lär oss även mer om hur vi tar hand om ett djur om det blir sjukt. Självklart hinner vi även med att gosa en massa med djuren.

Välkommen på läger!

Observera att anmälan ska göras i barnets namn och personnummer. Får ni en faktura efter anmälan har barnet fått plats på lägret. På fakturan hittar ni även lägerbekräftelsen med mer information gällande lägret. Om barnet redan har ett konto går anmälan enklare om ni först loggar in och sedan anmäler.

Anmälan är bindande, se faktura för villkor.

Är lägret fullt? Ställ er då i kö så finns ändå en chans att barnet kan få plats på lägret

  • Datum: 04 Jul 2024 - 05 Jul 2024
  • Tid: kl. 9-16 (to) och kl. 9-14 (fre)
  • Plats: Hågelby 4H, Hågelbyparken
  • Deltagare: 11-14 år
  • Arrangör: Hågelby 4H
Pris: Från 600 SEK, se pris vid anmälan
Medlemskap krävs, medlemskapsfaktura skapas vid anmälan automatiskt för icke medlemmar.