Sommarlov v. 31 Kanin 8-12 år, Hågelby 4H

Kom med på ett mysigt kaninläger! Här får du som deltagare vara med och ta hand kaniner samt lära dig mer om dem och hur det är att ha egen kanin, vi tar också hand om gårdens andra djur. Missa inte det!

Vi arbetar aktivt med de 4 H:na. Huvud för kunskap – vi lär oss om gårdens alla djur och hur vi tar hand om dem. Hjärta för medkänsla – vi samarbetar och pratar om att vara snälla mot varandra och djuren omkring oss. Hand för praktisk färdighet – vi tar tillsammans hand om gården och får lära oss genom att göra. Hälsa – vi är ute i frisk luft, tar hand om oss själva och äter god mellis.

Djurskötarläger för dig 8-12 år
Kostnad: 900 kr
Vecka: 31
Tider: Tisdag-torsdag kl. 9.00-15.00
Ålder gäller från fyllda år innan eller under lägret.

Kanininriktning är för dig 8-12 år. Vi fokuserar extra mycket på gårdens kaniner och vi lär oss mer om vad kaniner behöver och hur det är att ha egna kaniner. Vi sköter även om gårdens andra djur.

Välkommen på läger!

Observera att anmälan ska göras i barnets namn och personnummer. Får ni en faktura efter anmälan har barnet fått plats på lägret. På fakturan hittar ni även lägerbekräftelsen med mer information gällande lägret. Om barnet redan har ett konto går anmälan enklare om ni först loggar in och sedan anmäler.

Anmälan är bindande, se faktura för villkor.

Är lägret fullt? Ställ er då i kö så finns ändå en stor chans att barnet kan få plats på lägret

  • Datum: 29 Jul 2024 - 01 Aug 2024
  • Tid: kl. 9-15 (ti-to)
  • Plats: Hågelby 4H, Hågelbyparken
  • Deltagare: 8-12 år
  • Arrangör: Hågelby 4H
Pris: Från 900 SEK, se pris vid anmälan
Medlemskap krävs, medlemskapsfaktura skapas vid anmälan automatiskt för icke medlemmar.