Sommarlov v. 32 Maxi-4H, 12-14 år, Hågelby 4H

Kom med på ett mysigt djurläger för de äldre djurälskarna! Här får du som deltagare vara med och ta hand om stallet, lära dig mer om våra djur, leka, gosa med djuren och ha kul. Missa inte det!

Vi arbetar aktivt med de 4 H:na. Huvud för kunskap – vi lär oss om gårdens alla djur och hur vi tar hand om dem. Hjärta för medkänsla – vi samarbetar och pratar om att vara snälla mot varandra och djuren omkring oss. Hand för praktisk färdighet – vi tar tillsammans hand om gården och får lära oss genom att göra. Hälsa – vi är ute i frisk luft, tar hand om oss själva och äter god mellis.

Maxi-4H läger för dig 12-14 år
Kostnad: 1500 kr
Vecka: 32
Tider: Måndag-torsdag kl. 9.00-16.00, fredag kl. 9.00-14. 00.

Maxi-4H för dig som är lite äldre, 12-14 år. Vi fokuserar gårdens djur. Vi tar hand om stallet och lär oss mer om dem. På maxi-4H får vi med fler av 4H:s profiler och pratar även om att vara en förebild och ledare. Du som vill bli ledare kan efter Maxi-4H gå vår Miniledarkurs på 3 tillfällen under terminen för att bli ledare hos oss.

Välkommen på läger!

Observera att anmälan ska göras i barnets namn och personnummer. Får ni en faktura efter anmälan har barnet fått plats på lägret. På fakturan hittar ni även lägerbekräftelsen med mer information gällande lägret. Om barnet redan har ett konto går anmälan enklare om ni först loggar in och sedan anmäler.

Anmälan är bindande, se faktura för villkor.

Är lägret fullt? Ställ er då i kö så finns ändå en stor chans att barnet kan få plats på lägret

  • Datum: 05 Aug 2024 - 09 Aug 2024
  • Tid: kl. 9-16 (må-to) och kl. 9-14 (fre)
  • Plats: Hågelby 4H, Hågelbyparken
  • Deltagare: 12-14 år
  • Arrangör: Hågelby 4H
Pris: Från 1500 SEK, se pris vid anmälan
Medlemskap krävs, medlemskapsfaktura skapas vid anmälan automatiskt för icke medlemmar.