Sommarlov v.27 Mellismatskola, 9-12 år, Hågelby 4H

Kom med på ett härligt läger! Här får du som deltagare vara med lära känna gårdens djur, prova på att baka olika saker och vi gör gott mellis tillsammans! Missa inte det!

Vi arbetar aktivt med de 4 H:na. Huvud för kunskap – vi lär oss om gårdens alla djur och hur vi tar hand om dem. Hjärta för medkänsla – vi samarbetar och pratar om att vara snälla mot varandra och djuren omkring oss. Hand för praktisk färdighet – vi tar tillsammans hand om gården och får lära oss genom att göra. Hälsa – vi är ute i frisk luft, tar hand om oss själva och äter god mellis.

Läger med inriktning mat och bak för dig 9-12 år
Kostnad: 1000 kr
Vecka: 27
Tider: Måndag-onsdag kl. 9.00-15.00
Ålder gäller från fyllda år innan eller under lägret.

Mellismatskola är för dig 9-12 år, som är intresserad av att baka och laga mat. Vi provar på att baka olika goda saker tillsammans som vi sedan äter. Vi gör vårt mellis varje dag och lär oss mer om vad vi kan baka eller göra hemma. Vi pratar även om olika ingredienser, allergier och hur vi kan göra mat som kroppen mår bra och blir stark av.
Vi träffar även gårdens djur och lär oss mer om dem. Vi klappar på hästar, tar en promenad med fåren och provar på att ha en höna i knät.

Välkommen på läger!

Observera att anmälan ska göras i barnets namn och personnummer. Får ni en faktura efter anmälan har barnet fått plats på lägret. På fakturan hittar ni även lägerbekräftelsen med mer information gällande lägret. Om barnet redan har ett konto går anmälan enklare om ni först loggar in och sedan anmäler.

Anmälan är bindande, se faktura för villkor.

Är lägret fullt? Ställ er då i kö så finns ändå en chans att barnet kan få plats på lägret

  • Datum: 01 Jul 2024 - 03 Jul 2024
  • Tid: kl. 9-15.30 (må-on)
  • Plats: Hågelby 4H, Hågelbyparken
  • Deltagare: 9-12 år
  • Arrangör: Hågelby 4H
Pris: Från 1000 SEK, se pris vid anmälan
Medlemskap krävs, medlemskapsfaktura skapas vid anmälan automatiskt för icke medlemmar.