Dagridläger, Vecka 30

Varmt välkommen till dagridläger på Kättilsröds 4H-gård!

Att vara på ridläger på en 4H-gård är spännande och roligt. Vi tar tillsammans hand om hästarna och övriga sysslor som hör till livet i stallet. Två och två delar vi på hästarna under veckan och tar hand om den som sin egen. Vi försöker att hinna med allt som hör till när man har en egen häst - utefter deltagarnas intresse. Varje dag har vi två pass med hästarna, både i skogarna runt omkring och på ridbanan. Ibland är vi ute och promenerar med hästarna eller gör tipsrundor i skogen - med häst såklart! Vi har käpphästtävlingar, teorigenomgångar med ridvägar, hoppning, hindertyper, vägar och avstånd, hästarnas färger, tecken och delar, sadling och tränsning, dekorativ hästvård och massa annat!

Självklart hinner vi även med att hälsa på och gosa med killingarna och lammen, kanske ett kosafari lockar? Våra lägerdeltagare får åka traktor och vagn och på gården har vi även en utomhuspool som vi använder under sommarlägren.

På dagarna är vi mest utomhus på gården och i den omgivande naturen. Det ingår lunch och mellanmål varje dag. Alla som vill får vara med och laga mat tillsammans med ledarna. I klubblokalen har vi tillgång till kök, matplats/samlingsyta samt två stora sovrum med våningssängar för övernattning. I huset finns även toaletter och dusch. Det behövs ingen tidigare erfarenhet med hästar, alla är välkomna! Efter en veckas läger på gården åker man härifrån med härliga minnen och vänner för livet. Många återkommer på aktiviteter efter att lägret tagit slut, även resten av året.

Medlemskap i antingen Kättilsröds 4H-klubb eller Tuve 4H-klubb krävs för deltagande på läger hos oss.

För frågor - kontakta oss:
kattilsrods4h@telia.com
031-550904

  • Datum: 22 Jul 2024 - 26 Jul 2024
  • Tid: 8.00-17.00
  • Plats: Kättilsröds 4H-gård
  • Deltagare: Från 8 år
  • Arrangör: Kättilsröds 4H
Pris: Från 3000 SEK, se pris vid anmälan
Medlemskap krävs, medlemskapsfaktura skapas vid anmälan automatiskt för icke medlemmar.