Sommarläger v. 24 - (År 2023)

Sommardagläger för alla medlemmar från 7 år och upp. Vi ordnar gemensamt mellanmål, medan barnen har med sig egen lunch. Klockan tio börjar daglägerdagen! Då har vi morgonsamling med upprop, låtar, lekar och spex. Sedan går vi ut till stallet och tar hand om djuren. Första dagen blir alla indelade i smågrupper, om sju personer ungefär som man är med under veckan. Vi tar hand om ett djurslag varje dag, så hinner man ta hand om alla lika mycket! Klockan tolv är det äntligen lunch! Efter lunch kan man leka ute i trädgården, rita, pyssla, spela fotboll eller busa. Klockan ett är det dags för gemensamma aktiviteter igen. Vi gör olika saker varje eftermiddag. En dag kanske vi leker lekar eller går tipspromenad till grillplatsen där vi äter korv med bröd. Klockan fyra går vi ut till djuren igen och gör stallet klart för natten. Djuren fodras och pysslas om fram till klockan fem – då det är dags att gå hem! Alla deltagare får en egen läger T-shirt!

Pris: 1620 kr
Tider: 10-17, vill du lämna kl. 9.00 istället blir det ett tillägg på 150 kr som läggs på fakturan.
Kursstart: 14 juni
Kursavslut: 16 juni

En faktura skapas automatiskt och det är er bekräftelse på att ni har fått en plats! Betalar man ej fakturan senast på förfallodatum förlorar man sin plats!

Hamnar du i kö, avvakta med att betala din medlemsfaktura innan du vet att du fått en plats! Har du frågor är du välkommen att maila: storaskuggan@4h.se

  • Datum: 14 Jun 2023 - 16 Jun 2023
  • Tid: 10-17
  • Plats: Stora Skuggans 4H-gård
  • Deltagare: Medlemmar från 7 år
  • Arrangör: Stora Skuggans 4H
Pris: Se pris vid anmälan
Medlemskap krävs, medlemskapsfaktura skapas vid anmälan automatiskt för icke medlemmar.
Anmälningstiden har gått ut.
Det går inte längre att anmäla sig till detta evenemang.

Upptäck andra evenemang