Modernt medlemsregister från Uppsala, Sverige

Medlemsregister för er organisation. Låt era medlemmar sköta alla sina medlemsskap och ha koll på sina fakturor från olika organisationer via deras personliga inloggning.

Funktioner i medlemsregistret

Här har vi försökt lista de viktigaste funktionerna som finns i medlemsregistret Antribe. Kontakta oss på support@antribe.com om du har någon fråga eller vill komma igång.

Skapa ert nya medlemsregister, prova gratis

Smidig & säker familjehantering för målsman

Ett medlemsregister ska vara lätt för medlemmen att hantera. Därför kan målsman lägga till alla sina barn och hantera dess medlemsskap via sin egen inloggning.

Flexibel filtrering av medlemslistor

Den viktigaste delen i ett medlemsregister för er som administratörer är att kunna filtera medlemslistorna. Vi har byggt en användarvänlig men kraftfull filtering.

Grupper

En vanlig del i medlemsregister är önskan om att kunna hantera grupper. Även i Antribe kan ni hantera grupper i olika nivåer. Bygg smidigt upp er egna unika grupphierki och låt varje grupp hantera sina medlemmar, administartörer och priser om ni som huvudadministratörer har ställt in att det ska vara möjligt. Få fram medlemslistor över vilka grupper en eller flera medlemmar varit eller är medlem i.

Evenemang

I vårt medlemsregister har ni även möjlighet att smidigt skapa evenemang. Har ni flera grupper kan varje grupp skapa sina egna evenemang. Skriv information om evenemanget och ta betalt för det i ett smidigt flöde. Få fram medlemslistor över vilka evenemang en eller flera medlemmar ska delta eller har deltagit i.

Sälja produkter

Har ni produkter ni vill sälja? Det kan t.ex. vara nyckelband, tröjor eller kepsar ni säljer via er organisation. I vårt medlemsregister har ni möjlighet att lägga in dessa produkter till försäljning.

Rabattkoder

Medlemsregistret erbjuder er möjligheten att skapa nya rabattkoder. Det kan vara en procentsats som dras av på beloppet eller en fast summa. Användarna får sedan möjlighet att ange rabattkod vid betalning av medlemsskap eller anmälan till evenemang. Fältet syns endast om ni som organisation valt att ni vill använda rabattkoder.

Villkorsbestämda medlemsavgifter

Vi vågar säga att våra villkorsbestämda medlemsavgifter är någonting vi ligger i framkant med. Nu kan ni själva smidigt sätta upp villkor för era medlemsavgifter som automatiskt räknar ut rätt pris som ska betalas för era medlemmar.

Roller och behörigheter. Vem kan ändra vad?

I medlemsregistret har ni full koll på vilka som har rättigheter att ändra vad. Ge personer administratörsrättigheter för hela organisationen eller för en grupp. Du kan t.o.m. ge olika rättigheter för olika roller i gruppen.

Korrekta medlemsuppgifter

Genom att endast ge personen en inloggning för alla sina medlemsskap gör vi det lätt för hen att veta var uppgifterna ska ändras t.ex. vid flytt.

Spåra ändringar

Se som adminsitratör vem som markerat en faktura som betald, se vem som skickat ut fakturapåminnelse etc.

Exportera till Excel / CSV

En av de viktigaste funktionerna i medlemsregister för alla oss som hanterar medlemmar är att kunna exportera våra medlemslistor. Genom att först filtera och sedan exportera kan ni få ut precis den listan ni önskar. Tänk på att alltid hantera era listor enligt er integritetspolicy och GDPR.

Låt hela familjer bli medlemmar samtidigt

Vi har snabbat på alla "köpflöden" för att ge medlemmar ett så användarvänligt register som möjligt. Därför kan familjer nu registrera hela sin familj samtidigt utan att göra om hela medlemsprocessen igen för varje person.

Fakturor med händelselogg

Varje gång en person blir medlem eller anmäler sig till ett evenemang genereras en faktura i systemet. För att ge er som administratörer och medlemmen full koll på vad som händer med fakturan finns händelseloggen. Här kan man snabbt se när betalning gjorts och hur betalning gjorts. Ni och medlemmen kan även se om för lite pengar är betalt eller om förfallodatum har passerat.

Säkerhet

Vi gör allt för att all data ska vara så säker. Varje dag tas backuper för att säkerhetsställa att ingen data ska gå förlorad om någonting oväntat skulle inträffa. Våra servrar hålls kontinueligt uppdaterade och finns placerade på säker plats. Alla lösenord sparas krypterade och all trafik genom Antribe är SSL/TLS-krypterad.

Bädda in på er hemsida

För att göra det smidigt för era kunder att anmäla sig till evenemang eller bli medlemmar har vi förbättrat utseendet vid inbäddning på er hemsida. Se hur en inbäddning kan se ut här.

Fullt mobilanpassat medlemsregister

Antribe är ett mobilanpassat medlemsregister. Med det menas att det går lika bra att besöka det oavsett din skärmstorlek. Det kan vara via mobilen, surfplattan eller din dator.

Kommande funktioner i medlemsregistret

Vi arbetar ständigt för att kunna erbjuda er fler kvalitativa funktioner. Här är de funktioner vi jobbar på att bygga in i medlemsregistret Antribe. Kontakta oss på support@antribe.com om du vill veta när vi planerar att lansera dem eller om du har önskemål om nya funktioner.

Direktbetalning av faktura med betalkort

Bygga in automatisk avstämningar av kort-transaktioner för att automatisera betalningsprocessen.

Notiser

Möjlighet att skicka ut notiser till sina medlemmar med viktiga meddelanden.

Nyheter

Möjlighet att lägga in nyheter som är aktuella för inloggade medlemmar eller besökare.

Direktbetalning av faktura med Swish

Bygga in automatisk avstämningar av Swish-transaktioner för att automatisera betalningsprocessen.

LOK-rapportering

Bygga in möjligheten att smidigt rapportera aktiviteter och medlemmar till Riksidrottsförbundet (RF) för att kunna få LOK-stöd.

Har ni frågor?

Kontakta oss via mail eller telefon. Telefontid vardagar mellan 9-17.

Maila support@antribe.com Ring 010 - 175 55 20
Skapa ert nya medlemsregister, prova gratis