Mellan 4H - (År 2023)

All Information om kursen
Denna kurs är uppdelad på sex gånger och håller på i 60 minuter per tillfälle. Datum för kursen är 23/10, 6/11, 13/11, 20/11, 27/11, 4/11

Mellan-4H är en kurs för sexåringar som är intresserade av djur och natur. Varje gång lär vi oss om ett nytt djur på gården genom att borsta, klappa och hjälpas åt att mata djuren. Vi kommer även prova på att gå med får, borsta getter och mycket annat skoj. På gården bor olika lantraser så som ryafår, Helsinge får, jämtgetter, öländska dvärghöns, lilla tysk vädurs kaniner, katt, shetlandsponnyer och en ardenner.

Föräldrar deltar inte på kursen. Vänligen notera att det inte är tillåtet för deltagaren att ta med kompisar eller syskon till kursen. Försök att närvara alla gånger då det inte finns någon möjlighet att ta igen missade tillfällen.

Vi möts alltid på stallplan för upprop.

Om ditt barn blir sjukt, får förhinder eller blir försenad till kursen, vänligen kontakta gården. OBS! Anmälan är bindande och avgiften fås endast tillbaka med sjukintyg utfärdat av leg. läkare avseende deltagaren.
Sjukanmälan sker via mail; augustendals4h@gmail.com

I och med att ni fullföljer denna anmälan samt fått faktura har ni fått en plats. Det finns 8 platser. Fakturan mailas från Antribe och kan hamna i er skräppost.

Varmt välkomna! /Augustendals 4H gård

  • Datum: 23 Oct 2023 - 04 Dec 2023
  • Tid: 16:30-17:30
  • Plats: Augustendals 4H-gård
  • Deltagare: Medlemmar 6år
  • Arrangör: Augustendals 4H
Pris: Från 900 SEK, se pris vid anmälan
Medlemskap krävs, medlemskapsfaktura skapas vid anmälan automatiskt för icke medlemmar.
Anmälningstiden har gått ut.
Det går inte längre att anmäla sig till detta evenemang.

Upptäck andra evenemang